.....ÖğReNcİ oLmAyAn GiReMeZ.....
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

baya bi şaşırdım

baya bi şaşırdım Empty baya bi şaşırdım

Mesaj  Admin C.tesi Mayıs 17, 2008 11:45 pm

--------------------------------------------------------------------------------

Anlatacağım olay gerçek ve bana anlatıldığında 21. yüzyıl Türkiye'sinde yaşayan bir insan olarak şoka girdiğimi itiraf etmeliyim. Sıkmamak için madde madde ve mümkün olduğunca kısa anlatacağım;

1- Kadın orta yaş üstüdür ve klasik bir kalp hastasıdır.

2-Her zaman olduğu üzere yine rahatsızlanır. Esasında çok da önemli bir problemi yoktur.

3- Derhal Ankara' da Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılır. Olay da burada başlar.

4-Böyle bir hastanede hastanın yakını "Biz KADIN DOKTOR" istiyoruz diye tutturur.

5-Görevli doktorlar Hipokrat Yemini'nden söz ederler. Kadın-erkek ayrımının hele tıpta söz konusu olmadığını anlatmaya çalışırlar. NAFİLE.

6-Kadının yakını "Bizim inancımıza aykırı. kadın doktorlar gelecek." inadından vaz geçmez."

7-Kadın doktorlar bulunur ancak bu arada kadın hafiften fenalaşmaya başlamıştır.

8-Doktorlar hastaya müdahale edilmesi gerektiğini, belki de ANJİYO yapılması gerekeceğini belirtirler.

9-Hastanın yakını o zaman anjiyo için kadın doktor ister. BULUNAMAZ.

10- Bu sefer erkek ama bizim kafamıza uygun diyerek Van 100. Yüzyıl
Üniversitesi'nden "o kafada" bir doktor getirilir özel uçakla.

11- Derhal anjiyo operasyonu başlar ancak Van'dan getirilen erkek Doktor
işi pek bilemez ve hastanın bazı damarlarını parçalar.

12- Yani hastanın hayatı tehlikeye girer. Yüksek İhtisas hastanesi doktorları derhal müdahale etmeleri gerektiğini söylerler ancak hasta yakını "MAHREM" olduğu için diğer doktorları yaklaştırmaz bile.

13- Derken anjiyo sırasında kan pıhtılaşması nedeniyle hasta komaya girer. Hasta yakını müdahale ettirmez ve maalesef hasta ÖLÜR.

14- Kim mi bu hasta ve hasta yakını? Hani bir dönem memleketi idare etmiş ve başbakanlığımızı da yapan Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve
MERHUM karısı Nermin Erbakan
Admin
Admin
Admin

https://ogrencifan.yetkinforum.com